Balandžio 24-oji šiemet yra darbo diena, todėl bendro didelio gyvūnų mylėtojų renginio LKD neorganizuos, tačiau labai kviečia savo darbovietėse, draugų ir bendraminčių susibūrimuose šią dieną švęsti ir padėkoti augintiniams.

Martinonių augintiniai

„Kubos dėka išmokome besąlygiškai mylėti ir būti kantrūs. Įpratome vakuuminėse pakuotėse rasti Kubos plaukų ir kaskart rengti varžybas – kas suras daugiau.... Išmaišėme Baltijos šalis ir Lietuvą, keliaudami po šunų parodas. Aplankėme Europos kalnynus atostogaudami ir kurdami atostogų akimirkas su šunimis. Nuėjome ir nubėgome daugiau nei milijoną žingsnių, nukeliavome bent 150 tūkstančių kilometrų automobiliu, kurio gale snaudė arba lekavo Kuba ir jos dukros.

„Per ją“ susipažinome su savo dukros krikštatėviu ir daugiau nei pusšimčiu nuostabių šeimų, kurias galime vadinti savo draugais. Visus dešimt metų Kuba kas rytą pasitinka mus vizgindama uodegą ir todėl kiekvienas rytas yra labas rytas“, – dėkingumo žodžių australų aviganei Kubai ir kitiems savo šunims negaili vilniečiai Aurelija ir Andrius Martinoniai.

Martinonių augintiniai

Turite augintinį? Gal net ne vieną? Šuns dienos proga nepamirškite jiems padėkoti.

Lietuvos kinologų draugija